چک لیست طراحی سایت وردپرس!

هرآنچه در این مقاله می‌خوانید

سلام، امروز در این مقاله آراویژن در بخش آموزش وردپرس قصد داریم تا چک لیست نهایی طراحی و راه اندازی یک سایت وردپرسی را به صورت کامل و تخصصی بررسی کنیم!

اگر شما هم قصد راه اندازی یک سایت وردپرسی برای کسب و کار خود را دارید حتما این مقاله جذاب را تا انتها مطالعه کنید و با ما همراه باشید.

ما در آراویژن به صورت تخصصی در زمینه طراحی سایت در اومیه فعالیت می کنیم و این مقاله را نیز علاوه بر مشتریان خود برای همه کاربران سایت تهیه کرده ایم.

10 چک لیست نهایی راه اندازی سایت وردپرس

اصلا عجله نکنید، در صورتی که قصد داریم یک سایت وردپرسی داشته باشید، طبق ترتیبی که در پایین آورده ایم کار خود را پیش ببرید! چک لیست نهایی راه اندازی سایت وردپرس به شرح زیر می باشد:

  • انتخاب و خرید نام دامنه
  • خرید هاست مناسب
  • نصب وردپرس
  • انتخاب و نصب قالب
  • نصب پلاگین های ضروری
  • ایجاد ساختار صفحات
  • افزودن محتوای صفحات
  • بهینه سازی و سئو اولیه
  • بررسی امنیت سایت
  • معرفی سایت به گوگل
10 چک لیست نهایی راه اندازی سایت وردپرس
10 چک لیست نهایی راه اندازی سایت وردپرس

این 10 مورد، تمام کارهایی است که برای طراحی و راه اندازی یک سایت وردپرسی شما به آن نیاز دارید! با ما همراه باشید تا هر کدام از این 10 مورد را به صورت تخصصی بررسی کنیم!

1- انتخاب و خرید نام دامنه

نام دامنه اولین و مهم ترین قدم شما در طراحی سایت می باشد! نام دامنه هرگز قابل تغییر نخواهد بود پس در انتخاب آن دقت کنید! برای انتخاب نوع پسوند دامنه خود .ir یا .com یا… نیز از مشاور طراح سایت حتما کمک بگیرید.

سعی کنید حتما دامنه را به نام خودتان خریداری کنید، نه به نام طراح سایت تا بعدا به مشکل برنخورید!

انتخاب و خرید نام دامنه

2- خرید هاست مناسب

با توجه به نوع وب سایت خودتان، یک هاست مناسب که جوابگوی عملیات و بازدیدکنندگان سایت شما باشد را انتخاب و خریداری کنید.

سعی کنید هاست و دامنه را از یک شرکت خریداری کنید تا مشکل تنظیمات DNS هاست روی دامنه را نداشته باشید و همچنین سر رسید پرداخت هر 2 از یک شرکت باشد پرداخت آن برای شما راحت تر خواهد بود.

خرید هاست مناسب

3- نصب وردپرس

پس از خرید دامنه و هاست، نوبت آن رسیده است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس را روی هاست خود نصب کنید! برای این کار فقط کافیت وارد سایت وردپرس به آدرس wordpress.org شوید و فایل زیپ وردپرس را دانلود و در پوشه Pblic_html هاست خود آپلود کنید.

نصب وردپرس

4- انتخاب و نصب قالب

پس از نصب وردپرس نوبت به آن رسیده است که با توجه به نوع سایت و امکاناتی که می خواهید، یک قالب وردپرسی انتخاب کنید. بهترین سایت های ایرانی برای خرید قالب های استاندارد و بهینه، ژاکت و راستچین می باشند.

توصیه ما در آراویژن این است که از قالب هلو المنتور استفاده کنید و خودتان با استفاده از پلاگین صفحه ساز المنتور تک به تک جزئیات سایت را طراحی کنید.

پس از نصب قالب، از بخش تنظیمات و خواندن، از قسمت نمایش به موتورهای جستجو، گزینه ” از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند ” را فعال کنید تا فعلا ربات های گوگل به محتوای سایت شما دسترسی نداشته باشند چون هنوز محتوای سایت کامل نیست!

انتخاب و نصب قالب

5- نصب پلاگین های ضروری

پس از نصب قالب باید پلاگین های ضروری وردپرس را نصب کنید! پلاگین های زیر برخی پلاگین هایی هستند که برای هر سایتی نصب آن ها ضروری می باشد:

افزونه یواست سئو: این افزونه بهترین افزونه برای سئو سایت های وردپرسی می باشد.

افزونه لایت اسپید کش: برای افزایش سرعت سایت وردپرسی حتما باید این افزونه را نیز نصب داشته باشید.

افزونه ویرایشگر کلاسیک: اگر شما هم نمی خواهید با ویرایشگر گوتنبرگ جدید وردپرس تولید محتوا کنید، حتما این افزونه را نصب کنید.

افزونه المنتور: این افزونه بهترین صفحه ساز موجود برای وردپرس می باشد. حتما سعی کنید قالبی که خریداری می کنید با المنتور سازگاری داشته باشد.

افزونه ووکامرس: برای داشتن یک سایت فروشگاه حتما باید افزونه فروشگاه ساز ووکامرس را نصب و راه اندازی کنید.

اگر بلد نیستید چگونه به سایت وردپرسی می توانید افزونه اضافه کنید، حتما مقاله ” آموزش نصب افزونه در وردپرس ” ما را مطالعه کنید.

نصب پلاگین های ضروری

6- ایجاد ساختار صفحات

در قدم بعدی که جزو مهم ترین اقدامات می باشد، باید ساختار صفحات خود را ایجاد کنید. صفحات مادر و فرزند را مشخص و ایجاد کنید تا در قدم بعدی اقدام به افزودن محتوای همین صفحات کنید.

ساختار صفحات بسیار مهم است، اینکه صفحه مورد نظر تک محصول، دسته بندی محصول، برگه، بلاگ یا… باشد.

حتما برای ایجاد و نقشه ساختار صفحات سایت خود، با یک متخصص سئو در ارتباط باشید.

ایجاد ساختار صفحات

7- افزودن محتوای صفحات

در قدم قبلی، ساختار صفحات را مشخص و صفحات مورد نظر را ایجاد کردیم! حالا نوبت آن رسیده است تا محتوای هر صفحه را نسبت به ماهیت آن وارد کنید.

برای صفحات محصول نیاز به افزودن نام محصول، تصویر محصول، توضحات کوتاه و توضیحات تکمیلی مورد نیاز است.

حتما برای همه صفحات سایت مانند صفحه اصلی، تماس با ما، درباره ما و… محتوای متنی، تصویری و ویدئویی اختصاصی آماده کنید.

افزودن محتوای صفحات

8- بهینه سازی و سئو اولیه

پس از تکمیل صفحات و درج محتوا، اقدام به بهینه سازی و سئو اولیه سایت کنید! برای درج محتوای متنی صفحات حتما از یک متخصص سئو کمک بگیرید تا اصول نوشتن محتوا را به شما آموزش دهد.

حجم تصاویر را کم کنید و توضیحات alt برای هر کدام اضافه کنید. ساختاری url ها را اصلاح و….

بهینه سازی سایت یک بحث پیچیده است که حتما در یک مقاله تخصصی به بررسی آن خواهیم پرداخت.

برای کسب اطلاعات جامع تر در مورد سئو تکنیکال، حتما مقاله ” تمامی نکات لازم برای سئو تکنیکال ” ما را نیز مطالعه کنید.

بهینه سازی و سئو اولیه

9- بررسی امنیت سایت

بررسی امنیت سایت یکی از اساسی ترین کارها می باشد. بررسی امنیت سایت یکی از مهم ترین موارد در چک لیست طراحی سایت وردپرس می باشد.

با استفاده از افزونه هایی مانند افزونه وردفنس، می توانید نکات امنیتی را رعایت کنید. استفاده از رمز عبورهای قوی و آپدیت منظم پلاگین ها از نکات امنیتی می باشد که باید آن را رعایت کنید.

بررسی امنیت سایت

10- معرفی سایت به گوگل

در نهایت باید وب سایت خود را به گوگل معرفی کنید. در قسمت دوم که گزینه ” از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند ” را فعال کرده بودیم، حالا باید آن را غیر فعال کنیم، سایت مپ خود را ایجاد کنیم و سایت را در سرچ کنسول ثبت کنیم و تمام!

معرفی سایت به گوگل Google

تبریک می گوییم سایت شما تکمیل و نهایی شد! اگر می خواهید یک سایت وردپرسی حرف ای و اصولی داشته باشید، همه این 10 مورد را رعایت کنید. در این مقاله به صورت کامل و تخصصی چک لیست طراحی سایت وردپرس را بررسی کردیم.

خوشحال می شویم نظرات و پیشنهادات خود را مبنی بر این مقاله برامون ارسال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *