آراویژن

الگوریتم RankBrain چیست؟

الگوریتم RankBrain چیست؟ این الگوریتم منظور و هدف کاربر از جستجو را متوجه می‌شود و بر این اساس، مناسبت‌ترین نتایج را به او نمایش می‌دهد.

الگوریتم RankBrain

RankBrain یکی از اجزای الگوریتم جستجوی گوگل است که در ترتیب و نمایش نتایج جستجوی این موتور تأثیر دارد. RankBrain به عنوان یک عنصر هوش مصنوعی (AI) در الگوریتم گوگل مطرح شده و در اکتبر 2015 به‌طور رسمی معرفی شد.

اصلی‌ترین وظیفه RankBrain در تفسیر و درک مفاهیم متنی (مثلاً کلمات کلیدی) در سوالات جستجو است. این ابزار به گونه‌ای عمل می‌کند که مفاهیم معنایی متن را درک کرده و سعی در ارائه نتایجی با توجه به مفاهیم و معانی پنهان در جملات دارد.

ویژگی‌های RankBrain شامل موارد زیر هستند:

تفسیر مفاهیم پنهان: RankBrain به خوبی می‌تواند معانی پنهان و مفاهیم متنی را درک کرده و به بهبود دقت نتایج جستجو کمک کند.

آموزش پیشرفته: RankBrain با استفاده از یادگیری ماشین به‌روزرسانی می‌شود و با تجربه مداوم خود از تغییرات در الگوریتم گوگل استفاده می‌کند.

تصحیح جستجوهای نامفهوم: در مواقعی که کاربر سوالی ابهام‌آمیز یا ناکامل می‌پرسد، RankBrain سعی در درک و تفسیر سوال دارد و نتایج بهتری ارائه می‌دهد.

مهمترین نکته این است که RankBrain به‌صورت موازی با سایر عناصر الگوریتم گوگل همکاری می‌کند و نقش مهمی در بهبود نتایج جستجو و تجربه کاربران دارد.

مطالعه بیشتر: الگوریتم پنگوئن گوگل

چطور از الگورتیم RankBrain بهره بگیریم

به طور مشخص دو فاکتور حضور کاربر در صفحه و CTR تاثیر زیادی بر تصمیم گیری رنک برین در مورد کیفیت محتوای شما دارند. هرچقدر بتوانید این دو فاکتور را بهبود دهید شانس بیشتری برای بهبود وضعیت سئو خود در سال ۲۰۱۸  خواهید داشت. تکنیک های مناسب برای استفاده از RankBrain در مقالات آینده همین مجموعه به شما آموزش داده خواهد شد.

مطالب مرتبط
هاست ایرانی یا خارجی

هاست ایرانی بهتر است یا هاست خارجی؟

هاست ایرانی یا خارجی، کدام بهتر است ؟ آیا نوع آن در سایت من تاثیر خواهد گذاشت و کدام بهتر […]

3 دقیقه مطالعه مشاهده
تاثیر دامنه بر سئو سایت

آیا دامنه بر روی سئو سایت تاثیر گذار است؟

تاثیر دامنه بر سئو سایت را در این مقاله بررسی خواهیم کرد . اگر در مورد دامنه و انواع آن […]

2 دقیقه مطالعه مشاهده
DNSSEC چیست

DNSSEC چیست و چگونه عمل می‌کند؟

DNSSEC چیست و چه کاربردی دارد؟ اگر با این مفهوم آشنا نیستید به شما پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله […]

2 دقیقه مطالعه مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *